Over ons

A. JONKERS BOUWBEDRIJF B.V.

A. Jonkers Bouwbedrijf B.V. is een all-roundbouwbedrijf en is opgericht in 1993. Het bedrijf is gevestigd aan de Einsteinstraat nr. 83 te Purmerend.

Wij zijn lid van Bouwgarant en voldoen aan de strenge eisen op het gebied van bedrijfsvoering, vakmanschap en betrouwbaarheid. Sinds januari 2015 zijn wij VCA gediplomeerd.

Werkzaamheden

Het bedrijf werkt samen met zorgvuldig geselecteerde onderaannemers. Dit heeft een groot aantal voordelen, zoals gewaarborgde kwaliteit, een gunstige prijsstelling en korte doorlooptijd. Wij voeren daarom bij voorkeur de complete werkzaamheden uit.

A. Jonkers Bouwbedrijf B.V. opereert veelal in Noord-Holland en voert uiteenlopende bouwtechnische werken uit, waaronder het bouwen van complete woningen, aan- en uitbouwen, nokverhogingen, renovaties, etc. Maar ook het plaatsen van sanitair, stukadoren, tegelen, schilderen e.d. vallen onder onze bedrijfsactiviteiten.

Kroon Kozijn Purmerend

Tevens zijn wij gespecificeerd in het leveren en plaatsen van kunststofkozijnen en daaraan gerelateerde producten.

Klik hier voor meer informatie.

Unieke werkwijze

A. Jonkers Bouwbedrijf B.V. heeft een vrij unieke zogenaamde "open calculatie systeem" bij de middelgrote en grote projecten.

Dit houdt in dat bij de offerte een complete begroting wordt gemaakt, zodat de klant inzicht krijgt hoe het bouwproces is opgebouwd. Hierdoor zijn kosten en werkzaamheden voor de klant inzichtelijk geworden.

Mede door deze werkwijze en vakkundigheid, onderscheidt dit bedrijf zich al sinds 1993.

Versneld bouwproces m.b.v. prefab elementen

Dakkapellen, opbouwen en nokverhogingen worden in één dag wind- en waterdicht geplaatst.

Door te werken met prefab elementen kunnen wij tevens het bouwproces versnellen. Hierdoor ondervindt u tijdens de gehele bouw zo min mogelijk overlast.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Of bezoek onze
© 2023 A. Jonkers bouwbedrijf B.V. Alle rechten voorbehouden.
Website door Oventa Webdesign